06(23)365-232    Érd Felső u. 39-41       on-line időpontkérésUniverzo   Univerzo tájékoztató

 Iskolavédőnők:

 

Iskolai körzet Iskola neve Védőnő neve Email címe
1.

Marianum Általános Iskola és Gimnázium

Batthyány Sportiskolai Általános Iskola

Foki Melinda Éva Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2.

Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola

Hodozsó Jánosné Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
3.

Budapest School

Vörösmarty Mihály Gimnázium

Francsics Krisztina Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
4.

Bolyai János Általános Iskola

Kováts Erika Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
5. Érdligeti Általános Iskola Kiss-Fecske Anikó Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
6.

ÉSZC Kós Károly Technikum

Zemlényiné Danka Gitta Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
7.

Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium

Bognár Krisztina Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
8.

Teleki Sámuel Általános Iskola

Móra Ferenc Általános Iskola és EGYMI

Tuska-Tompa Szabina Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 Területi védőnők:

 

2023. július 1-től a területi védőnői szolgálat állami irányítás alá került, így ettől a dátumtól az érdi védőnők munkáltatója és szakmai felelőse a Dél-Budai Centrumkórház Szent Imre Egyetemi Kórháza.

 

https://www.szentimrekorhaz.hu/vedonok/322.html

Bejelentkezés rendelésre

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendelés megkezdése előtt minden esetben keressék fel a kartonozót és jelentkezzenek be a főbejáratnál függetlenül attól, hogy van előjegyzett időpontjuk.