Főoldal Főoldal


Tiszteletteljes kérés kedves betegeinkhez

Az előzetes időpontfoglalás lehetőségével egyre több beteg él, azonban sok esetben nem jelenik meg az általa lefoglalt időpontban és erről a rendelőt tájékoztatni is elmulasztja. A meg nem jelenés és az arról történő tájékoztatás hiányában a rendelési idő kihasználatlanná válik, melyet a rendelő nem tud pótolni, illetve átszervezni. Ezzel rendkívüli mértékben csökken a rendelések hatékonysága, a kiesett időben az orvosok és az asszisztensek nem tudják ellátni munkaköri feladatukat, ráadásul a többi beteg előjegyzési ideje is meghosszabbodik.
Ennek elkerülése érdekében a rendelő vezetése nyomatékosan felhívja az előzetesen időpontot foglaló betegek figyelmét arra, hogy amennyiben a rendelésen valamely oknál fogva mégsem tudnak megjelenni erről kellő időben tájékoztassák a rendelőt.

Időpont lemondása telefonon:06-23-369-039, 06-23-366-001 ( munkanapokon 8 és 16 óra között)

Időpont lemondása e-mailen:  elojegyzes@erdirendelo.hu 

Kérem Önöket, hogy a rendelésekre és a többi betegre tekintettel fokozott figyelmet fordítsanak az előzetesen lefoglalt időpontban történő megjelenésre.

Köszönettel:
Bárány Zsolt
főigazgató

Keresés

Látogatók

Oldalainkat 1347 vendég böngészi

Cím, elérhetőség

2030 Érd, Felső u. 39-41.

Telefon: 06/23-365-232

Fax: 06/23-369-040

E-mail: titkarsag@erdirendelo.hu

Bejelentkezés rendelésre

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendelés megkezdése előtt minden esetben keressék fel a kartonozót, és jelentkezzenek be a főbejáratnál, függetlenül attól, hogy van előjegyzett időpontja.